У Хмельницькому в ДТП травмувався 40-річний мотоцикліст

Фото: hm.npu.gov.ua

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 8 квітня, близько 16.30 години на перехресті вулиць Чорновола та Трудової в обласному центрі.

36-річний місцевий житель на автомобілі «Део Сенс», рухаючись по вулиці Чорновола, допустив зіткнення з мотоциклом «Ямаха» під керуванням 40-річного хмельничанина, який рухався в напрямку вулиці Шевченка.

У результаті ДТП водій мотоцикла отримав тілесні ушкодження у вигляді струсу головного мозку, перелому трьох ребер та численних саден й був госпіталізований до травматологічного відділення Хмельницької міської лікарні. Його стан лікарі оцінюють як задовільний.

По даному факту працівники поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає максимальне покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3 років. Наразі з’ясовуються усі обставини ДТП.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Нагадаємо, що 8 квітня о 13:40 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на автодорозі Житомир-Чернівці поблизу с. Правдівка Ярмолинецького району сталась дорожньо-транспортна пригода – зіткнулись легкові автомобілі Volkswagen Golf, Volkswagen LT та Honda. Внаслідок зіткнення автомобілів травмовано 3 особи.

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне