Депутата від Радикальної партії, який вимагав хабар, суд відправив під домашній арешт

Депутата від Радикальної партії, який вимагав хабар, суд відправив під домашній арешт
Фото: ngp-ua.info

Хмельницький міськрайонний суд 1 березня обрав міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту депутату Кам’янець-Подільської районної ради від Радикальної партії Віталію Бурбану.

Як повідомляє прес-служба суду, також на підозрюваного обранця суд поклав обов’язків.

Нагадаємо, що 28 лютого правоохоронці затримали Бурбана на одержанні 13 тис. грн хабара.

За цю суму він пообіцяв місцевій мешканці вплинути на прийняття судом рішення про закриття щодо неї справи про адміністративне правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 130 КУпАП (керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння).

Визначену суму коштів депутат отримав на банківський рахунок підконтрольної йому громадської організації за нібито надання юридичних послуг. Саме в такий спосіб він намагався приховати свою злочинну діяльність. Одразу після перерахування обумовленої суми неправомірної вигоди депутата було затримано.

Інформує  Незалежний громадський портал

Також нагадаємо, що у Кам’янці-Подільському працівники поліції затримали серійного квартирного злодія з Львівщини. На рахунку злодія-гастролера 5 крадіжок з квартир кам’янчан. Наразі він перебуває під вартою. Чоловікові може загрожувати до 6 років позбавлення волі.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне