Депутати Хмельницької районної ради проти львівського сміття

Депутати Хмельницької районної ради проти львівського сміття
Фото: KHMELN.DEI.GOV.UA/

Про це свідчать проєкти рішень опубліковані на сайті Хмельницької районної ради.

Зокрема депутати підготували звернення до Старокостянтинівського міського голови. Обранців хвилює питання завезення львівського сміття на територію Старокостянтинівської об’єднаної територіальної громади.

Ще одне депутатське звернення буде стосуватись завезення відходів з Львівщини на територію Летичівської об’єднаної територіальної громади. 

Деталі вже будуть оприлюденені на позачерговій сьомій сесії  Хмельницької районної ради восьмого скликання 09 липня 2021 року.

Нагадаємо, в ніч з 13 на 14 червня місцеві жителі зафіксували вантажівки, які скидали побутові відходи поблизу смт. Летичів у напрямку с. Суслівці. Загальний об’єм несанкціоновано видалених  твердих побутових відходів становить близько 2 тис. м3.

У Старокостянтинові вантажівки з чужим сміттям фіксували у квітні. Пуботові відходи місто приймає за кошти відповідно до Меморандуму. За 2019 рік на рахунки Старокостянтинова мали надійти субвенції у розмірі  9,3 мільйона гривень. Принаймні про це свідчать рішення Львівської міськради. Попри все громада міста виступає проти такого способу наповнення бюджету.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне