Держаний бюджет отримав від платників податків Хмельниччини понад 700 мільйонів гривень

Фото: www.unian.ua

З початку 2019 року до держбюджету суб’єкти господарської діяльності Хмельницької області спрямували 702 мільйони гривень податкових платежів.

Темп росту надходжень відповідно до аналогічного періоду минулого року склав 114 відсотків, що в абсолютній сумі більше на 85 мільйонів гривень.

Показово, що головним сегментом наповненню державного бюджету у нашому краї є податок на додану вартість. Як результат, збір ПДВ забезпечено у сумі 358 мільйонів гривень. У порівнянні з досягнутим рівнем минулого року темп росту надходжень склав 112 відсотків, що становить 50 мільйонів гривень.

«Завдяки впровадженню електронних сервісів моніторингу та адміністрування податку на додану вартість ДФС унеможливила будь-які можливості для маніпуляцій з відшкодуванням ПДВ, оскільки весь процес автоматизований і максимально прозорий, що, власне, позначається на сплаті цього бюджетоформуючого податку. В цілому позитивна динаміка з мобілізації податкових платежів до держбюджету підтверджує ефективність нашої співпраці з бізнесом. Завдячуючи сучасному податковому супроводу підприємницької діяльності бюджет системно отримує належні кошти, які ідуть на розвиток країни», – наголосив начальник Головного управління ДФС у Хмельницькій області Сергій Ковальчук.

Повідомляє офіційний портал Державної фіскальної служби України в Хмельницькій області

Нагадаємо, що за послугами до служби зайнятості звернулося 17,7 тис. безробітних громадян. Протягом січня-лютого 2019 року кількість осіб, працевлаштованих за сприянням Хмельницької обласної служби зайнятості становила 2,8 тис. осіб. Крім того, 1,2 тис. осіб було залучено до громадських та інших робіт тимчасового характеру. На вимогу роботодавців та за направленням обласної служби зайнятості 1,1 тис. осіб проходили професійне навчання.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне