До 11 років позбавлення волі засудили 40-річного чоловіка, який убив свого знайомого і розчленував тіло

1
Фото: zt.20minut.ua

Тіло виявили влітку 2016 року, а саме вбивство, як з’ясували правоохоронці, сталося ще у грудні 2015. Незважаючи на це, працівники поліції оперативно розкрили вбивство і затримали підозрюваного. Вбивство сталося в селі Іванківці Старосинявського району у грудні 2015 року. Під час спільного розпиття напоїв на ґрунті ревнощів між чоловіками виникла суперечка, в ході якої зловмисник наніс потерпілому численні удари кочергою, а потім перерізав горло господарським ножем. Намагаючись приховати сліди злочину, засуджений розчленував тіло, після чого голову викинув у місцевий ставок, а тіло закопав неподалік.

Влітку 2016 року ставок обмілів і сумка з чоловічим черепом сплила на поверхню. Селяни повідомили про це до місцевого відділку поліції. Одразу було відкрито кримінальне провадження. Невдовзі знайшли тіло потерпілого, закопане неподалік від ставу, а згодом встановили і чоловіка, який скоїв убивство.

Днями Хмельницький міськрайонний суд закінчив розгляд матеріалів кримінального провадження і визнав 40-річного чоловіка винним у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України і визначив йому покарання у вигляді 11 років позбавлення волі.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Нагадаємо, що, патрульні вкотре виявили посвідчення водія із ознаками підробки. Подія сталася у Хмельницькому, на вулиці Озерна. Екіпаж патрульної поліції зупинив транспортний засіб Audi A6 за порушення Правил дорожнього руху. Кермувальником автомобіля виявився місцевий житель 1987 року народження.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне