До Хмельницького СІЗО невідома особа перекинула пакунок з наркотиками

11
Фото: ДУ “Хмельницький слідчий ізолятор”

16 січня 2019 року в державній установі «Хмельницький слідчий ізолятор» попереджено спробу перекиду до охоронюваної зони установи значної кількості заборонених речовин. А саме вартовим на спостережній вежі було помічено невідому особу, яка перекинула через основну огорожу невідомий предмет. По прибуттю на місце події резервної групи чергової зміни виявлено пакунок, обмотаний плівкою. Як повідомляє прес-служба СІЗО, особу зловмисника затримати не вдалось.

22

ДУ “Хмельницький слідчий ізолятор”

По даному факту на місце події викликано працівників поліції. При прибутті СОГ Хмельницького ВП ГУНП України було проведено огляд пакунку в якому виявлено 8 поліетиленових пакетів із невідомою речовиною рослинного походження в подрібненому стані, 2 згортки із фольги з невідомою порошкоподібною речовиною білого кольору та 1 USB кабель білого кольору. Невідомі порошкоподібні речовини білого кольору та невідомі речовини рослинного походження вилучено членами СОГ Хмельницького ВП ГУНП України в Хмельницькій області для проведення експертизи в НДЕКЦ МВС України.

Також по даному факту вирішується питання про внесення відомостей до ЄРДР за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 КК України. Проводяться заходи з розшуку та затримання особи, причетної до вчинення правопорушення.

Нагадаємо, що працівники слідчого ізолятору виявили в упаковці із соком – презерватив. 16 січня 2019 року о 14:30 у «Хмельницький слідчий ізолятор» черговий раз попереджено спробу потрапляння до охоронюваної зони заборонених предметів. Про це інформує прес-служба державної установи. Під час огляду вмісту посилки, що надійшла від громадянина К. із міста Кам’янець-Подільський на ім’я засудженого К., який утримується в установі за вчинення злочину, передбаченого ст.368 ч.1 КК України було виявлено та вилучено презерватив заповнений рідиною із різким запахом спирту. Він знаходився в прихованому вигляді в упаковці із соком.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне