До Всесвітнього дня здоров’я медики безкоштовно обстежували нетішинців

До Всесвітнього дня здоров'я медики безкоштовно обстежували нетішинців
Фото: www.netishynrada.gov.ua

5 квітня, напередодні Всесвітнього дня здоров’я, нетішинці мали змогу безкоштовно пройти обстеження у пересувній лабораторії поблизу готелю «Горинь». Під час акції кожен бажаючий міг виміряти артеріальний тиск, зробити глюкометрію, провести вимірювання ваги, зросту, розрахунок ІМТ, отримати інформаційні пам’ятки та консультації спеціалістів Центру ПМСД м. Нетішин, які стали організаторами акції. Проводила медичне обстеження виїзна бригада у складі медсестри Ліни Зінчук та фельдшера Валерії Самохіної. Нетішинці не платили за жодні послуги чи витратні матеріали.

Захід викликав неабиякий ажіотаж серед мешканців нашого міста. Більше сотні людей протягом декількох годин звернулися за допомогою до лікарів. Більшість із них – це люди похилого віку, які не можуть самостійно дістатися до медичного закладу, аби отримати допомогу. За словами директора КНП НМР «Центр ПМСД м.Нетішин» Лариси Клочай, такі акції планують проводити щорічно до Всесвітнього дня здоров’я. Лікарі нагадують: вчасно виявлене захворювання – це запорука успішної боротьби з ним. Будьте здорові!

Інформує відділ з організаційних питань апарату виконавчого комітету Нетішинської міської ради

Нагадаємо, що у Хмельницькому в ДТП травмувався 40-річний мотоцикліст. 36-річний місцевий житель на автомобілі «Део Сенс», рухаючись по вулиці Чорновола, допустив зіткнення з мотоциклом «Ямаха» під керуванням 40-річного хмельничанина, який рухався в напрямку вулиці Шевченка.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне