Електронна петиція щодо установки сортувальних контейнерів для сміття набрала 500 голосів

0
Фото: chmr.gov.ua

Як інформує прес-служба Хмельницької міської ради, петицію вже направили на розгляд. 

Відділ роботи зі зверненнями громадян міської ради повідомляє, що, відповідно до пункту 4.3. “Порядку розгляду електронної петиції, адресованої Хмельницькій міській раді”, затвердженого рішенням сесії міської ради від 27.01.2016 року, міському голові направлено для розгляду електронну петицію“Установка сортувальних контейнерів для сміття у кожному дворі, створення спеціальної служби, яка займалась би вивезенням даних відходів і їх переробкою”, збір підписів на підтримку якої завершено.

Станом на 3 червня петицію підписали 502 особи з 500 необхідних.

Текст петиції: “У зв’язку з бажанням громадян свідомо сортувати сміття для подальшої переробки, необхідно встановлення сортувальних (розподільчих) контейнерів для сміття, для початку, по контейнеру на вулицю, надалі, по баку на двір, а також створення спеціальної служби, яка займалась би вивезенням даних відходів і їх переробкою з метою збереження навколишнього середовища”.

Автор: Струк Крістіна Олександрівна

Дата початку збору підписів: 13 березня 2019 р.

Згідно з пунктом 4.5. згаданого вище рішення сесії міської ради та статті 151 Статуту територіальної громади м. Хмельницького, міський голова доручить розгляд петиції компетентним виконавчим органам з наступним розглядом на засіданні виконавчого комітету міської ради.

Нагадаємо про лайфхак забудови центра Хмельницького від побратима мера. 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне