Фотографування на мобільний телефон завершилось вироком суду

35
Фото: gp.gov.ua

Хмельницький міськрайонний  суд визнав студента одного із вишів Хмельницького винним у незаконному придбанні, виготовленні, зберіганні з метою збуту та незаконному збуті особливо небезпечного наркотичного засобу – канабісу. Та призначив йому покарання (за ч. 2 ст. 307 КК України із застосуванням ст. 69 КК України) у виді позбавлення волі строком на 5 років, без конфіскації майна.

На підставі ст. 75 КК України засудженого від відбування основного покарання у виді позбавлення волі звільнено, встановивши іспитовий строк 2 роки.

За даними обставинами справи молодик в мережі інтернет знайшов собі роботу наркокур’єром. Купував наркотики та збував потенційним покупцям. Місце схову він кожен раз фотографував на свій мобільний телефон. Зазначаючи на фотографіях місце розташування наркотиків для подальшого збуту. У суді хлопець свою провину визнав і щиро розкаявся. А також активне сприяння розкриттю злочину та молодий вік обвинуваченого врахували як пом’якшуючі обставини. Саме це дало підстави суду призначити більш м’яке покарання.

Прес – служба Хмельницького міськрайонного суду.

Нагадаємо, що Хмельницька митниця ДФС наростила середньоденні нарахування до 17,5 мільйона гривень.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне