Фронтмен хмельницького гурту «Мотор’ролла» задекларував доходи

11
Фото: @sfs.khmelnytskyi

Днями до центру обслуговування Хмельницького управління ГУ ДФС у Хмельницькій області завітав відомий музикант, лідер рок-гурту «Мотор’ролла» Сергій Присяжний. Про це інформує прес-служба Управління.

Представник творчого цеху долучився до деклараційної кампанії, подавши декларацію про майновий стан та доходи за минулий рік. У цьому йому допомогли працівники фіскальної служби.

3

@sfs.khmelnytskyi

«Якщо ми хочемо бути цивілізованим суспільством, то податки повинні платити всі. У нас якось останнім часом прийнято жалітися на економічну ситуацію і низькі доходи, і цим люди, у яких насправді не все так погано, виправдовують своє небажання ділитися прибутками з державою. Але я думаю, що той, хто має можливість, має платити податки. Адже це конституційний обов‘язок і один з принципів розвитку цивілізованого суспільсвта», – так прокоментував свій вчинок Сергій Присяжний.

Наприкінці зустрічі податківці побажали музиканту великих гонорарів, які він зможе задекларувати у наступному році, і, звичайно ж, зробили із зіркою селфі на пам’ять.

2222

@sfs.khmelnytskyi

Слід зазначити, що музичний колектив «Мотор’ролла», який з’явився на світ у 1994 році, отримав популярність через ряд хітів у жанрі альтернативного року. Він є кількаразовим лауреатом фестивалю «Червона Рута», учасником низки музичних фестивалів. Минулого року гурт вступив на проекті «Х-фактор».

Нагадаємо, що понад дві тисячі подолян уже подали декларації про отримані доходи. З початку кампанії «Декларування-2019» про майновий стан і доходи, отримані у 2018 році, прозвітували 2062 жителі Хмельниччини. Також 868 декларантів подавали річну податкову декларацію для отримання податкової знижки. Загальна сума задекларованого доходу за 2018 рік становить 211 мільйонів гривень. Відповідно за результатами декларування доходів до бюджету надійде 4,9 мільйона гривень податку на доходи фізичних осіб та 304 тисячі гривень військового збору.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне