Понад дві тисячі подолян уже подали декларації про отримані доходи

Фото: www.unian.net

З початку кампанії «Декларування-2019» про майновий стан і доходи, отримані у 2018 році, прозвітували 2062 жителі Хмельниччини. Також 868 декларантів подавали річну податкову декларацію для отримання податкової знижки.

Загальна сума задекларованого доходу за 2018 рік становить 211 мільйонів гривень. Відповідно за результатами декларування доходів до бюджету надійде 4,9 мільйона гривень податку на доходи фізичних осіб та 304 тисячі гривень військового збору.

Переважно подоляни подають декларації про успадковане майно та продаж рухомого і нерухомого майна. Власне, на продажі нерухомості заробили мільйонні статки двоє офіційних мільйонерів, третій декларант прозвітував про доходи, що перевищують мільйон гривень, за результатами отриманих дидідентів.

Як правило, свідомі громадяни подають декларацію особисто, відвідавши Центр обслуговування платників. До речі, право кожного самостійно обрати найбільш зручний спосіб подання декларації – особисто, або уповноваженою особою, поштою з повідомленням про вручення та описом вкладення не пізніше, ніж за 5 днів до закінчення граничного строку подання декларації, – зазначають в управлінні податків та зборів з фізичних осіб ГУ ДФС у Хмельницькій області.

Фіскали також наголошують, що новий сервіс ДФС Електронний кабінет дозволяє швидко та у будь-який час сформувати і подати декларацію про доходи зі свого персонального комп’ютера. Саме такий сучасний сервіс як Електронний кабінет передбачає чимало функцій, що забезпечують спілкування платникам податків з контролюючим органом дистанційно.

Тож, запрошуємо громадян стати активним користувачами електронних сервісів, які нині пропонує ДФС.

Повідомляє офіційний портал Державної фіскальної служби України в Хмельницькій області

Нагадаємо, що у Хмельницькому продовжують здавати небезпечні відходи підприємству без ліцензії. Наприкінці листопада «Новини. Хмельницький» опублікував дослідження хмельничанина Grisha Neizhmaslo про “Екобус“. Однак, зараз ми маємо продовження цієї історії.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне