У Деражнянському та Полонському районах горіла суха трава

1
Фото: km.dsns.gov

Минулої доби на Хмельниччині двічі горіла суха рослинність на відкритій території. Про пожежі повідомляє прес-служба рятувальників.

2 квітня о 12:43 на пункт зв’язку Служби порятунку надійшло повідомлення від мешканця села с. Котюржинці, Полонського району про пожежу сухої трави.

Негайно до місця виклику було направлено два відділення 17 Державної пожежно-рятувальної частини у складі 8 чоловік на двох автоцистернах. По прибуттю на місце пожежі  встановлено, що горить суха трава на відкритій місцевості за межами населеного пункту. На той момент площа пожежі сягнула 45 га. Завдяки оперативним та злагодженим діям вогнеборців вогонь вдалося зупинити та не допустити подальшого його поширення. Пожежу було локалізовано о 13:23 та ліквідовано о 13:41.

Ймовірно, причиною загоряння стало необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

22

km.dsns.gov

А вже о 16:29 на пункт зв’язку 11 Державної пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення про пожежу сухої рослинності на відкритій території неподалік міста Деражня.

До місця події негайно прибуло чергове відділення рятувальників. На той момент полум’ям було охоплено близько 370 кв.м території. Завдяки оперативності особового складу пожежно-рятувального підрозділу пожежу вдалося ліквідувати в тих розмірах, яких вона набула на момент прибуття підрозділу. Загоряння було локалізовано о 16:37 та остаточно ліквідовано о 16:39.

За попередніми даними, причиною пожежі стала необережність під час куріння невстановленою особою.

Потерпілих під час пожежі не виявлено.

Нагадаємо, що на Хмельниччині горів приватний сінник та суха трава. 31 березня  о 15:57 на пункт зв’язку 21-ї державної пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення про  пожежу  сухої трави на відкритій території у с. Мальованка  Шепетівського району. На місце події відразу було направлено чергове відділення вогнеборців 21 ДПРЧ. Пожежу вдалось локалізувати о 16:25 та повністю ліквідувати о 16:37. В результаті пожежі вогнем знищено суху траву на площі 1 га.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне