Герегівці залучають людей для президентської компанії Порошенка?

Герегівці залучають людей для президентської компанії Порошенка
Фото: Віталик Підгайчук

Про це на своїй сторінці написав хмельницький блогер Віталій Підгайчук.

У своєму дописі він зазначив, що до нього на вулиці звернулась жінка з пропозицією пройти соціальне опитування щодо політичних вподобань. Спочатку, пише блогер, вона зазначила, що є незалежним соціологом. Та вже під час розмови, як пише Віталій, жінка зізналась, що працює на штаб політсили БПП, і збирає опитування за гроші. Також у дописі йдеться і про те, що жінка родом з Городка та має стосунок до політсили нардепа Олександра Гереги “За конкретні справи”.

Скріншот з Facebook

Нагадаємо, що Хмельницький осередок БПП з березня очолив нардеп Андрій Шинькович – співзасновник “За конкретні справи.” А у травні Хмельницьку обласну державну адміністрацію очолив депутат облради від цієї ж політсили Вадим Лозовий. До призначення він працював керівній посаді у столичному ТОВ “Епіцентр К”, що належить подружжю Герег. З того часу обидві політсили втрачають голоси на місцевих виборах.

Також у своєму дописі хмельничанин розмістив фото анкети. Так, на обгортці зазначено, що розробником анкети є ГО “Інститут розвитку і сприяння демократії”. За даними ЄДР, ця організація заснована 4 грудня 2018 року.

скріншот з ресурсу clarity-project.info

Зареєстрований “інститут” у Дніпровському районі столиці у квартирі 16-поверхівки.

Фото: Оксана Щербань

Створили цю органзацію двоє помічників народних депутатів. Іван Добровольський був помічникому народного депутата України від партії “Блок Петра Порошенка” Сергія Алєксєєва.

Скріншот з ресурсу posipaky.info

Ще один засновник Юрій Гойда є помічником на громадських засадах народного депутата від політичної партії “Народний Фронт” Михайла Хміля.

Скріншот з ресурсу itd.rada.gov.ua

Ця пара Добровольський та Гойда також є засновниками ГО “Український центр демократичного суспільства”. Організація зареєстрована 21 грудня 2018 року. І потрапила в перелік громадських організацій, яким ЦВК дозволило мати своїх спостерігачів на виборах Президента 31 березня 2019 року.

Скріншот із сайту ЦВК

Незалежне видання “ТЕКСТИ” навесні минулого року опублікувало перелік псевдосоціологів.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне