Громада Старокривинської сільської ради проголосувала за приєднання до Нетішина

Громада Старокривинської сільської ради проголосувала за приєднання до Нетішина
Фото: www.netishynrada.gov.ua

3 березня в Старокривинському Будинку культури відбулися громадські слухання. На порядок денний висувалося питання про добровільне приєднання сіл Старий Кривин і Новий Кривин до Нетішина або до Крупецької ОТГ. Окрім місцевих жителів на зустрічі були присутні міський голова Нетішина Олександр Супрунюк, перший заступник міського голови Іван Романюк, голова Крупецької ОТГ Валерій Михалюк, очільник міста Славута Василь Сидор, депутати Хмельницької обласної ради Олександр Миклуш і Наталія Коваль, депутати Нетішинської міської ради, активісти.

Впродовж декількох годин присутні мали можливість висловити свої позиції, розповісти про перспективи розвитку та можливості громади у майбутньому. Після обговорення відбулося таємне голосування мешканців сіл Старий Кривин і Новий Кривин. Відтак, за результатами голосування, більшість висловили бажання приєднатися до Нетішина. Зокрема, 161 голос за приєднання до Нетішина, а 139 – за приєднання до Крупецької ОТГ. Всього участь в слуханнях взяли 301 житель, проте один бюлетень було зіпсовано.

Інформує відділ з організаційних питань апарату виконавчого комітету Нетішинської міської ради

Нагадаємо, що нещодавно на лінію «102» ГУНП в Хмельницькій області надійшло повідомлення від жительки міста Нетішин про те, що її близька подруга, що проживає у Київській області, намагається вчинити самогубство.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне