Як хмельничани різдвяним пряником ласували

головна
Фото: khm.gov

25 грудня, у день, коли християни західного обріду святкують Різдво, на хмельницькому Різдвяному ярмарку встновили шопку та частували велитенським різдвяним пряником.

1

khm.gov

Як інформує Хмельницька міська рада, медовий різдвяний пряник – це подарунок від кондитерських міста.

2

khm.gov

До його виготовлення долучилися торгова марка «Насолода», торгова марка «Мамин хліб», кондитерський цех торгової марки «Стожари», ТОВ «Хмельницькхліб». Також долучилися: кондитерський цех «Ласощі», ТОВ «Магазин «Вінницький», кафе «Мама-мія», кафе «Мак-Смак», мережа магазинів «М’ясна лавка» та кондитерський дім «Вацак».

4

khm.gov

Пряник був у вигляді двох чоловічків, розміром 3х3 метри.

3

khm.gov

Усіх присутніх частували смаколиком.

Нагадаємо, що з 16 по 28 грудня на Хмельниччині вже 7-й рік поспіль, за ініціативи обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, проводиться благодійна акція «Ялинка бажань». За інформацією Хмельницької ОДА, метою акції є збір подарунків для дітей з багатодітних, малозабезпечених сімей і дітей з особливими потребами. А також дітей, які виховуються одним з батьків, у сім’ях учасників АТО або переселенців. За умовами акції, усі листи написані дітьми прикріплюются до новорічної ялинки. Волонтери запрошують усіх небайдужих громадян здійснити маленьку мрію дитини. Шановні мешканці та гості міста, завітавши до магазину «Сільпо» (торгівельний центр «Оазис»), Ви допоможете здійснити новорічні та різдвяні бажання дітей, чиї батьки або особи, які їх замінюють, не можуть цього зробити через складні життєві обставини. Подарунки, зібрані під час акції, будуть передані кожній дитині особисто. Закликаємо Вас допомогти знедоленим дітям повірити у диво та проявити милосердя. Заздалегідь дякуємо і віримо у те, що разом ми здатні на диво!

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне