Ярмолинецькі вогнеборці врятували приватний будинок від знищення вогнем

8
Фото: km.dsns.gov

23 січня о 04:15 на пункт зв’язку Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про те, що в смт Ярмолинці на вул. Павла Чубинського горить приватний житловий будинок. За інформацією рятувальників, загиблих під час пожежі не було.

9

km.dsns.gov

За вказаною адресою негайно прибули рятувальники 22 Державної пожежно-рятувальної частини, які одразу приступили до гасіння. Вогонь на площі 26 кв.м вогнеборці локалізували о 04:22 та ліквідували о 04:30, не допустивши поширення вогню кімнатами будинку.

Ймовірною причиною пожежі стало коротке замикання електромережі.

Нагадаємо, що на Хмельниччині сталось 7 пожеж. Одну людину врятовано. Так, 19 січня о 07год.50хв. виникла пожежа житлового будинку на вулиці Дачній, що у місті Красилів. Вогонь пошкодив речі домашнього вжитку. Причина пожежі – встановлюється. Збитки – 10 000гривень. Нещасних випадків на пожежі не було. Того ж дня по обіді спалахнуло вже у селі Пашківці, що у Хмельницькому районі. Горіла допоміжна споруда житлового сектору. Вогонь знищив речі домашнього вжитку та пошкодив облицювання стін на площі 15кв.м. Ймовірна причина пожежі – необережне поводження з вогнем. Збитки – встановлюються.

19 січня о 15год.19хв. пожежники отримали виклик вже з м.Хмельницький. На вулиці Толстого горів житловий будинок. Вогонь пошкодив стіни, балки, крокви на площі 5 кв.м. Причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації теплогенеруючих агрегатів. Збиток – 10 000 гривень. Необережне поводження із опалювальною печею стало причиною займання у селі Волоське Деражнянського району. О 21год.18хв. вогнеборціотримали повідомлення, що горить житловий будинок. Вогонь знищив димар та балку на площі 1кв.м. Збитки – 3 000 гривень. Нещасних випадків на пожежі не було. У м.Хмельницький о 22год.02хв. виникла пожежа в підвалі 5-ти поверхового житлового будинку, що на вулиці Гагаріна. Вогонь охопив смітття на площі 1 кв.м. Ймовірна причина пожежі – необережне поводження з вогнем. Збитків немає. На місці пожежі вогнеборці врятували 50-річного безробітнього чоловіка.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне