На Хмельниччині сталось 7 пожеж. Одну людину врятовано

Пожежі трапились у Шепетівському та Деражнянському районах.
Фото: ГУ ДСНС у Хмельницькій області

Протягом минулої доби на Хмельниччині сталось 7 пожеж. Одну людину врятували. Про це інформує сайт ГУ ДСНС у Хмельницькій області. Два загоряння стались в обласному центрі, ще дві пожежі зафіксували Деражнянському районі,  по одному виклику надійшло з міста Полонне та Красилів. Інша пожежа сталась у Хмельницькому районі.

Так, 19 січня о 07год.50хв. виникла пожежа житлового будинку на вулиці Дачній, що у місті Красилів. Вогонь пошкодив речі домашнього вжитку. Причина пожежі – встановлюється. Збитки – 10 000гривень. Нещасних випадків на пожежі не було.

Того ж дня по обіді спалахнуло вже у селі Пашківці, що у Хмельницькому районі. Горіла допоміжна споруда житлового сектору. Вогонь знищив речі домашнього вжитку та пошкодив облицювання стін на площі 15кв.м. Ймовірна причина пожежі – необережне поводження з вогнем. Збитки – встановлюються.

19 січня о 15год.19хв. пожежники отримали виклик вже з м.Хмельницький. На вулиці Толстого горів житловий будинок. Вогонь пошкодив стіни, балки, крокви на площі 5 кв.м. Причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації теплогенеруючих агрегатів. Збиток – 10 000 гривень.

Необережне поводження із опалювальною печею стало причиною займання у селі Волоське Деражнянського району. О 21год.18хв. вогнеборціотримали повідомлення, що горить житловий будинок. Вогонь знищив димар та балку на площі 1кв.м. Збитки – 3 000 гривень. Нещасних випадків на пожежі не було.

У м.Хмельницький о 22год.02хв. виникла пожежа в підвалі 5-ти поверхового житлового будинку, що на вулиці Гагаріна. Вогонь охопив смітття на площі 1 кв.м. Ймовірна причина пожежі – необережне поводження з вогнем. Збитків немає. На місці пожежі вогнеборці врятували 50-річного безробітнього чоловіка.

Ще  одна пожежа трапилась вночі. Цього разу о 02год.54хв. спалахнув житловий будинок на вулиці Пушкіна, що у м.Полонне. Вогонь пошкодив перекриття будинку на площі 4 кв.м. Причина пожежі та збитки – встановлюються. Нещасних випадків на пожежі не було.

Ще один нічний виклик надійшов із села Буцнева, що у Деражнянському районі. О 03год.40хв.  загорівся житлового будинку. Вогонь знищив дерев’яне перекриття на площі 2кв.м. Причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації опалювальної печі. Збитки – 3 000 гривень.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне