Кам’янець-Подільський район: вогнеборці із полум’я врятували жінку і ліквідували пожежу автомобіля

Кам’янець-Подільський район: вогнеборці із полум’я врятували жінку і ліквідували пожежу автомобіля
Фото: km.dsns.gov.ua

15  березня о 08:39 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у квартирі багатоповерхового житлового будинку на вул. Індустріальній у м. Кам’янець-Подільський.

До місця виклику негайно було направлено черговий караул рятувальників 5 Державної пожежно-рятувальної частини.  На момент прибуття вогнеборців площа пожежі становила 15 кв.м. У складі ланки газодимозахисної служби надзвичайники увійшли до палаючого помешкання, де й виявили 54-річну жінку. Постраждала встигла добряче надихатися продуктами горіння. Бійці ДСНС негайно винесли громадянку на свіже повітря, де передали працівникам швидкої для надання кваліфікованої допомоги.

Пожежу локалізовано о 08:47 та ліквідовано – о 08:50. Ймовірна причина пожежі – підпал.

km.dsns.gov.ua

Вчора, 14 березня, о 23:49 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про пожежу автомобіля поблизу села Гуменці. Негайно за викликом було направлено відділення рятувальників 5 Державної пожежно-рятувальної частини. На момент прибуття підрозділу автомобіль OPEL Vectra було охоплено полум’ям.

Завдяки злагодженим діям бійців ДСНС пожежу вдалося локалізувати о 00:03 та ліквідувати – о 00:06, а також врятувати легковика від знищення вогнем. Причина пожежі наразі з’ясовується.

Нагадаємо, що 14 березня о 12:30 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про те, що в обласному центрі на Проспекті Миру сталося загоряння легкового автомобіля Фольцваген Гольф поблизу газозаправної станції. Негайно на місце події було направлено відділення рятувальників 37 Державної пожежно-рятувальної частини. По прибуттю на місце події було встановлено, що загоряння виникло у моторному відсіку автомобіля.

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне