У Хмельницькому поблизу газозаправної станції спалахнув автомобіль (ВІДЕО)

1
Фото: km.dsns.gov

14 березня о 12:30 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про те, що в обласному центрі на Проспекті Миру сталося загоряння легкового автомобіля Фольцваген Гольф поблизу газозаправної станції. Про це повідомляє сайт ГУ ДСНС у Хмельницькій області.

2

km.dsns.gov

Негайно на місце події було направлено відділення рятувальників 37 Державної пожежно-рятувальної частини. По прибуттю на місце події було встановлено, що загоряння виникло у моторному відсіку автомобіля.

3

km.dsns.gov

Пожежу було ліквідовано працівниками газозаправної станції.

Рятувальниками було вжито заходів щодо унеможливлення повторного займання.

Причина пожежі та збитки з’ясовуються.

Нагадаємо, що 12 березня рятувальники Хмельниччини вдало ліквідували три пожежі. 12 березня сталися пожежі в трьох районах області: Ярмолинецькому, Старокостянтинівському та Хмельницькому. Без потерпілих, на жаль, не обійшлося. О 08:54 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу літньої кухні в с. Михалківці Ярмолинецького району. До місця виклику негайно було направлено черговий караул рятувальників 1 Державної пожежно-рятувальної частини та місцеву пожежну команду села Михайлівка. На момент прибуття вогнеборців площа пожежі становила 12 кв.м. Завдяки оперативним діям бійців ДСНС, о 09:18 пожежу вдалося локалізувати, а о 09:22 – остаточно ліквідувати, не допустивши розповсюдження вогню на поряд розташований житловий будинок.

О 08:40 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу допоміжної споруди житлового сектору в с. Григорівка Старокостянтинівського району. На боротьбу з вогнем було спрямовано черговий караул 19-ї державної пожежно-рятувальної частини. Пожежу площею 14 кв.м було локалізовано о 08:53 та ліквідовано о 08:55. Причина пожежі встановлюється.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне