Керівницю Департаменту освіти та науки Хмельницької ОВА Дарію Басюк звільнили за згодою сторін

Фото: ОВА

Перший заступник начальника Хмельницької ОВА Сергій Тюрін розпорядженням від 12 січня звільнив з займаної посади керівницю Департаменту освіти та науки Хмельницької обласної державної адміністрації Дарію Басюк.

Посадовицю звільнено з 16 січня 2024 року за угодою сторін.

Дарія Басюк народилася 18 жовтня 1970 року в Кам’янці-Подільському. Там вона розпочала свій трудовий шлях в освітній сфері. Впродовж 1991-2000 років працювала асистенткою, викладачкою та доценткою Кам’янець-Подільського державного університету (нині Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка). Має науковий ступінь доктора економічних наук.

До 2006 року Дарія Іванівна була деканкою факультету туризму Київського університету туризму, економіки і права. Опісля працювала начальницею управління економіки Кам’янець-Подільської міської ради, доценткою в Подільському державному аграрно-технічному університеті та головною спеціалісткою Міністерства з питань житлово-комунального господарства України.

Очолювала кафедри Національного університету біоресурсів і природокористування України.

Конкурс на заміщення вакантної посади директора департаменту освіти, науки, молоді та спорту Хмельницької обласної державної адміністрації виграла у 2021 році.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне