Хмельничани активно допомагають патрульним виявляти порушників (ВІДЕО)

1
Фото: Politeka

Громадяни допомогли патрульним притягнути водія маршрутного транспортного засобу до адміністративної відповідальності за проїзд на заборонний сигнал світлофору. Про це інформує прес-служба Патрульної поліції.

13 квітня, у соціальній мережі Facebook з’явилось відео про те, як водій керуючи маршрутним транспортним засобом «Mercedes», на вулиці Зарічанська, грубо порушив Правила дорожнього руху. Кермувальник маршрутного таксі проїхав перехрестя на заборонний сигнал світлофора.

Патрульні оперативно розшукали даного водія маршрутки та притягнули чоловіка до адміністративної відповідальності за частиною 2 статті 122 КУпАП та наклали на нього стягнення у вигляді штрафу у сумі 425 гривень.

Слід зазначити, що патрульні спільно із громадськими організаціями запустили проект «Громадськість на варті безпеки»:http://bit.ly/2Qn423v. Тому не будьте байдужими, не ігноруйте правопорушення, свідками яких Ви стали та інформуйте про них патрульних на службу 102.

Патрульні зазначають: “Тільки разом ми зможемо зробити наше місто безпечним та комфортним для проживання”.

Нагадаємо, що копи розшукують осіб, які вчинили розбійний напад на двох підприємців. Працівники поліції Хмельниччини розшукують трьох чоловіків, підозрюваних у вчиненні розбійного нападу на двох підприємців. Бізнесмени займались виготовленням ювелірних виробів. Близько 9-ї години ранку троє невідомих в масках поблизу ресторану «Колізей» по вулиці Курчатова у Хмельницькому  напали на двох мешканців Донецької області. Зловмисники, розпиливши сльозогінний газ у салон автомобіля потерпілих, відібрали у них сумку. У ній знаходилося близько 3,5 кг ювелірних виробів та грошові кошти у сумі близько 150 тисяч гривен.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне