Копи розшукують осіб, які вчинили розбійний напад на двох підприємців

1
Фото: hm.npu.gov

Працівники поліції Хмельниччини розшукують трьох чоловіків, підозрюваних у вчиненні розбійного нападу на двох підприємців, які займались виготовленням ювелірних виробів. Про це повідомляє прес-служба ГУ НП у Хмельницькій області.

Близько 9-ї години ранку троє невідомих в масках поблизу ресторану «Колізей» по вулиці Курчатова у Хмельницькому  напали на двох мешканців Донецької області, які займаються виготовленням ювелірних виробів.

Зловмисники, розпиливши сльозогінний газ у салон автомобіля потерпілих, відібрали у них сумку, у якій знаходилося близько 3,5 кг ювелірних виробів та грошові кошти у сумі близько 150 тисяч гривен.

2

hm.npu.gov

З місця події нападники зникли на автомобілі «Форд», який згодом працівники кримінальної поліції знайшли спаленим неподалік місця вчинення розбійного нападу.

Наразі на місці події працює слідчо-оперативна група поліції. За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.4 статті 187 Кримінального кодексу України  (розбій).

Санкція зазначеної статті за розбій, спрямований на заволодіння майном у великих чи особливо великих розмірах або вчинений організованою групою, або поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень,  передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від восьми до п’ятнадцяти років із конфіскацією майна.

Поліція просить відгукнутися усіх свідків та очевидців злочину. Анонімність гарантована. Інформацію можна надавати за номером 102.

Нагадаємо, що патрульні розшукали громадянку, що ймовірно вчинила грабіж. 16 квітня, на службовий планшет патрульним надійшла інформація про те, що на вулиці Гарнізонна, невідома особа, відкрито заволоділа в місцевої жительки грошовими коштами. Після цього жінка сіла в автомобіль, та зникла у невідомому напрямку. На місце події патрульні одразу викликали слідчо-оперативну групу. Вона наразі займається даною справою та встановить причетність громадянки 1996 року народження до вчинення грабежу.

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне