Хмельниччина прийняла флешмоб “Україна колядує”

Хмельниччина прийняла флешмоб “Україна колядує”
Фото: www.adm-km.gov.ua

Сьогодні Хмельниччина приєдналася до флешмобу “Україна колядує”, який був переданий нам Тернопільською обласною державною адміністрацією. Флешмоб покликаний об’єднати серця українців та популяризувати наші традиції.

Колектив облдержадміністрації на чолі з головою обласної державної адміністрації Вадимом Лозовим спільно виконали колядку «Нова радість стала».

Нагадаємо, що на Хмельниччині 13 січня дві парафії УПЦ МП сіл Писарівка та Криваченці перейшли до ПЦУ. Про це у себе на Фейсбуці написав митрополит Хмельницький Антоній (Махота).

А вже цієї суботи, 19 січня, православні та греко-католики відзначатимуть третє завершальне свято різдвяно-новорічного циклу Водохреще або Богоявлення. Як повідомили у 3-му Державному пожежно-рятувальному загоні міста Нетішин цьогоріч місця для занурення будуть облаштовані на озері біля навчально-тренувального центру ХАЕС, а також біля старого млина. Тут будуть організовані чергування пожежно-рятувального загону на спеціальній техніці із засобами для рятування людей з 11.00 до 17.00

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне