Хмельниччина: видано майже 14 тисяч ID-карток та близько 31 тисячі закордонних паспортів

5
Фото: Управління ДМС України в Хмельницькій області

Міграційною службою області оформлено та видано майже 14 тисяч ID-карток та близько 31 тисячі закордонних паспортів. Саме така тенденція документування громадян України паспортами у вигляді ID-картки та для виїзду за кордон спостерігається на теренах області станом на 1 квітня поточного року. Про це повідомляє прес-служба Управління ДМС України в Хмельницькій області. 

Варто зазначити, що з метою реалізації права голосу на виборах Президента України, в період з 26-31 березня територіальними підрозділами міграційної служби області видано 1609 паспортних документа. З них 362 – впродовж 30 та 31 березня.

Для отримання готового документа необхідно звернутись до територіального підрозділу за місцем подачі заяви.Перевірити стан його оформлення можна:
на офіційному веб-сайті ДМС України за посиланням: https://dmsu.gov.ua/services/docstate.html;
за допомогою чат-боту ДМС у месенджерах Viber та Telegram. Він надсилає повідомлення про кожен новий етап оформлення документа аж до моменту його прибуття до територіального підрозділу.

Нагадаємо, що податкові міліціонери вилучили з незаконного обігу пальне на суму 2,5 мільйона гривень. Фіскали встановили, що на території обласного центру двоє громадян здійснюють реалізацію пального із стаціонарних АЗС. Хоча для цієї діяльності вони не зареєстровані як фізичні особи-підприємці та не мають відповідних дозвільних документів. За результатами проведених оглядів з незаконного обігу вилучено та передано на відповідальне зберігання 15 тисяч літрів бензину марки А-95. Також 45 тисяч літрів дизельного пального та 15 тисяч літрів скрапленого газу загальною орієнтовною вартістю понад 2,5 мільйона гривень. А ще  автомобіль марки DAF із цистерною-напівпричепом та 4 ємності з 3-ма автозаправними колонками.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне