Хмельниччину знову відвідає президент Зеленський

Фото: з сайту президента

У середу, 9 вересня очікується візит президента Володимира Зеленського до Хмельницької області.

Як стало відомо “Незалежному громадському порталу”, глава держави побуває у Сатанові Городоцького району, де ознайомиться з будівельними роботами відрізку дороги і школи у рамках “Великого будівництва”.

Крім цього, Володимир Зеленський завітає до хмельницького політехнічного коледжу. Окремо у центральному парку імені Михайла Чекмана відбудеться з’їзд політичної партії, на якому керівник країни представить свою команду, яка балотуватиметься на місцевих виборах.

Ще президент планує відвідати Хмельницьку АЕС.

Нагадаємо, що на початку червня Володимир Зеленський побував з дводенним візитом на Хмельниччині. Тоді ж він з главою свого офісу Андрієм Єрмаком, головним санітарним лікарем України Віктором Ляшком, головою ОДА Дмитром Габінетом і мером Олександром Симчишиним відвідали кав’ярню в Хмельницькому всупереч карантину.

19 червня Хмельницький міськрайонний суд оштрафував голову Офісу президента Андрія Єрмака, першого заступника голови Офісу президента Сергія Трофімова, головного санітарного лікаря України Віктора Ляшка, голови Хмельницької ОДА Дмитра Габінета і міського голови Хмельницького Олександра Симчишина. Кожного з них оштрафували на 17 тис. грн за порушення правил карантину під час відвідування хмельницької кав’ярні.

При цьому суд не наважився покарати президента Володимира Зеленського. Суддя повідомив, що призупиняє розгляд справи та звертається до голови Верховного Суду з проханням скликати пленум суддів Верховного суду для розгляду питання щодо зверення до Конституційного суду за офіційним тлумаченням ч.1 ст. 105 Конституції, згідно з якою Президент України користується правом недоторканності на час виконання повноважень.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне