Хмельницька філія Донецького університету відкриває магістратуру для держслужбовців

Хмельницька філія Донецького університету відкриває магістратуру для держслужбовців
Фото: Донецький національний університет імені Василя Стуса

Презентація нового освітнього курсу відбулась під час Міжнародної науково-практичної конференції «Наука, освіта, суспільство: реалії, виклики, перспективи». У межах конференції, що проходила у Хмельницькій філії, розповіли переваги магістерської освітньої програми «Публічна політика та адміністрування». Навчання буде здійснюватися у м. Хмельницький.

Проректор з науково-педагогічної роботи, стратегічного розвитку та інновацій Донецького національного університету імені Василя Стуса Тетяна Нагорняк зазначили, що нова програма пов’язана із змінами до Довідника кваліфікаційних характеристик професій працівників № 76, № 78, № 81. Відтепер керівники державних підприємств, установ та організацій повинні мати повну вищу освіту у галузі знань «Управління та адміністрування».

Проректор з науково-педагогічної роботи, стратегічного розвитку та інновацій Донецького національного університету імені Василя Стуса Тетяна Нагорняк презуентує нову прогарму

Фото: Донецького національного університету імені Василя Стуса

На Хмельниччині вже таку програму розробили. Тому чекають на навчання:

– держслужбовців, які прагнуть кар’єрного зростання;

– осіб, які мають вищу освіту (СО «Бакалавр», ОКР «Спеціаліст», СО «Магістр») та бажають працювати на керівних посадах державної служби України.

Як наголосила проректор Тетяна Нагорняк, під час вивчення курсу «Публічна політика та адміністрування» викладачі будуть надавати перевагу практико-орієнтованому навчаню.

“Студентам пропонуватимуть відвідувати семінари та тренінги від провідних експертів. Під час навчання приділятимуть увагу реальним кейсам для опанування медіативних практик, управління локальними бюджетами, публічних закупівель, антикорупційної діяльності, політичного іміджування”, – розповіла доктор політичних наук.  

Фото: Донецького національного університету імені Василя Стуса

Нагадаємо, 23 квітня в Хмельницькій філії Донецького національного університету імені Василя Стуса Науковці, юристи-практики, державні службовці, експерти говорили про актуальні проблеми правового забезпечення інтеграції України в європейський політичний, економічний, безпековий, інтелектуальний простір. Під час конференції учасники говорили і про механізми та практику захисту економічних інтересів України та забезпечення доступу до правосуддя і захисту прав.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне