Хмельницькі гвардійці затримали громадян з наркотиками

Фото: www.adm-km.gov.ua

Військовослужбовці патрульної роти військової частини 3053 Національної гвардії України під час несення служби з охорони громадського порядку неодноразово затримували осіб, які вчинили або мали намір скоїти злочин чи правопорушення, в тому числі і такі, що стосуються зберігання та розповсюдження наркотичних речовин. 

Минулі вихідні не стали винятком. 15 червня близько 21 години старший прапорщик Вадим Ратушний, старшина Олексій Пилипчук та старший солдат Ярослав Рак несучи службу з охорони громадського порядку по вулиці Вокзальній, звернули увагу на двох молодих чоловіків, які, помітивши гвардійців значно занервували. При спробі вступити в розмову з підозрілими молодиками, нагвардійці зустріли опір та небажання вступати в контакт. Проте, військові наполягли на проведенні поверхневої перевірки громадян згідно статті 34 Закону України про Національну гвардію. Під час перевірки в одного з чоловіків, який виявився мешканцем м.Хмельницького 1983 року народження, було виявлено паперовий згорток з речовиною рослинного походження зеленого кольору в подрібненому стані. Вага речовини становила близько 9 грамів.

На фото: старший солдат Павло Халєєв та старшина Олексій Пилипчук.

На місце події було негайно викликано слідчо-оперативну групу Південно-Західного відділення поліції для проведення подальших слідчих дій.

Наступного вечора, 16 червня, солдат Ірина Фурсович разом зі старшим солдатам Олегом Барчиною та старшим солдатом Павлом Халєєвим здійснювали патрулювання поблизу ЗОШ №16, що по вулиці Грушевського. Наблизившись до спортивного майданчика на території школи, гвардійці помітили чоловіка, поведінка якого викликала підозру. В результаті спілкування з даним громадянином з’ясувалося, що у того в набедреній сумці зберігається паперовий згорток з речовиною зеленого кольору рослинного походження, зовні схожою на наркотичну. Вага згортка близько 16 грамів. Чоловіка було затримано. На місце події гвардійці негайно викликали поліцейських, в руки яких і передали зловмисника.

За інформацією військової частини 3053 Національної гвардії України

Нагадаємо, що на Хмельниччині в ДТП за участю автобуса одна людина загинула і троє травмувалося.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне