Хмельницькі патрульні провели майстер-клас з тактичної підготовки

1
Фото: @khmelpolice

17 травня, в рамках І міського етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Джура», патрульні провели майстер-клас з тактичної підготовки для учнів шкіл міста. Про це інформує прес-служба Патрульної поліції. 

Захід пройшов на території полігону Національної академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького.

2

@khmelpolice

Під час зустрічі, поліцейські ознайомили школярів із службовим транспортом та спецзасобами.

Окрім цього, патрульні показали підліткам основні прийоми повалення та затримання правопорушників, які можна опанувати протягом короткого проміжку часу. Учням показали базовий курс прийомів звільнення від захоплення та продемонстрували як поводитись під час нападу ймовірного зловмисника.

3

@khmelpolice

Патрульні впевнені, що подібні заняття допоможуть дітям почуватись більш впевнено та мотивуватимуть займатись спортом частіше.

Варто зазначити, що «Джура» — всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра. Гра є формою позакласної роботи з патріотичного та морально-етичного виховання школярів, засобом формування патріотичної свідомості, спортивно-оздоровчої роботи.

4

@khmelpolice

Нагадаємо, що Хмельницькі патрульні оштрафували водія маршрутки завдяки відео у соцмережах. 5 травня, у соціальній мережі Facebook з’явилось відео, про те, як водій керуючи маршрутним транспортним засобом Volkswagen, на перехресті вулиць Шевченка — Трудова, порушив Правила дорожнього руху.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне