Хмельницькі патрульні проводять весняний огляд доріг

1
Фото: @khmelpolice

Нагадаємо, з 1 квітня поточного року триває практичний етап весняного комісійного огляду. Під час нього співробітники відділу безпеки дорожнього руху УПП в Хмельницькій області, спільно з представниками служби автомобільних доріг та комунальних організацій, відповідальних за утримання вулиць, обстежують дороги загального користування, вулиці і залізничні переїзди. Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції. 

2

@khmelpolice

Під час обстеження патрульні разом із представниками інших служб перевіряють: стан покриття проїзної частини, узбіч, тротуарів, наявність та стан дорожньої розмітки. А також забезпечення видимості технічних засобів організації дорожнього руху, стан функціонування зовнішнього освітлення, облаштування аварійно-небезпечних ділянок, місць концентрації дорожньо-транспортних пригод. Та облаштування залізничних переїздів.

33

@khmelpolice

5

@khmelpolice

«Усі результати перевірки відображатимуться в актах огляду. Після 21 квітня буде надана підсумкова інформація за результатами огляду. Утримувачі доріг повинні будуть усунути вказані в приписах недоліки» – розповів т.в.о начальника відділу безпеки дорожнього руху УПП в Хмельницькій області Василь Апостол. 

Обстеження доріг в області досі триває.

6

@khmelpolice

Нагадаємо, що патрульні розшукали водія, який незаконно заволодів автомобілем. 2 квітня, близько 19-ї години, на службу 102 надійшло повідомлення про те, що на автодорозі Н03 «Житомир-Чернівці», в селі Смотрич, чоловік 1993 року народження, під приводом купівлі, незаконно заволодів автомобілем марки BMW. Та зник у невідомому напрямку. З метою розшуку автомобіля та затримання правопорушника у місті Кам’янець-Подільський та прилеглих районах було введено план «Перехват».

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне