Патрульні розшукали водія, який незаконно заволодів автомобілем

1
Фото: @khmelpolice

2 квітня, близько 19-ї години, на службу 102 надійшло повідомлення про те, що на автодорозі Н03 «Житомир-Чернівці», в селі Смотрич, чоловік 1993 року народження, під приводом купівлі, незаконно заволодів автомобілем марки BMW. Та зник у невідомому напрямку. Про це інформує прес-служба Патрульної поліції.

З метою розшуку автомобіля та затримання правопорушника у місті Кам’янець-Подільський та прилеглих районах було введено план «Перехват».

Отримавши повідомлення про викрадений автомобіль, усі екіпажі патрульної поліції Хмельницької області були орієнтовані на затримання ймовірного правопорушника. Невдовзі, близько 22-ї години, на вулиці Трудовій у місті Хмельницькому, інспектори виявили та зупинили автомобіль, що підпадав під орієнтування.

На місце події патрульні одразу викликали слідчо-оперативну групу, яка наразі займається даною справою та встановить причетність кермувальника BMW до незаконного заволодіння транспортним засобом.

Нагадаємо, патрульні вкотре виявили посвідчення водія із ознаками підробки. Подія сталася у Хмельницькому, на вулиці Озерна. Екіпаж патрульної поліції зупинив транспортний засіб Audi A6 за порушення Правил дорожнього руху. Кермувальником автомобіля виявився місцевий житель 1987 року народження. Під час перевірки документів на автомобіль за інформаційними базами, інспектори помітили, що посвідчення водія, що пред’явив чоловік для ознайомлення, містить ознаки підробки. Для встановлення усіх обставин по справі патрульні на місце події викликали слідчо-оперативну групу. Вона  наразі займається даною справою. Патрульні вкотре наголошують громадянам, будьте відповідальними та неухильно дотримуйтесь норм чинного законодавства, та пам’ятайте за використання завідомо підробленого документа передбачена кримінальна відповідальність. 

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне