Хмельницькі поліцейські-кінологи познайомили з роботою своєї служби вихованців інтернату

Хмельницькі поліцейські-кінологи познайомили з роботою своєї служби вихованців інтернату
Фото: hm.npu.gov.ua

Працівники кінологічного центру Головного управління Національної поліції Хмельницької області на честь 25-річчя з дня створення служби запросили до себе у гості вихованців реабілітаційного центру «Подолянчик», у якому перебувають діти, тимчасово вилучені з родин.

hm.npu.gov.ua

Поліцейські та їх чотирилапі напарники подарували діткам, які потрапили у скрутні життєві обставини, море позитивних емоцій та незабутніх вражень.

Маленькі гості центру отримали змогу побачити, як готують собак до служби у поліції та як вони працюють безпосередньо під час затримання злочинців та пошуку заборонених речовин.

hm.npu.gov.ua

Діти навіть спробували себе у якості дресирувальників, після чого одразу кілька малюків виявили бажання стати поліцейськими кінологами.

Для вихованців реабілітаційного центру провели тематичну розважальну вікторину про собак та нагодували смачною кашею, приготованою на справжній польовій кухні.

hm.npu.gov.ua

На прощання усіх маленьких відвідувачів посвятили у юні кінологи та подарували спеціальні кепки кінологічного підрозділу «К-9» і багато цікавих сувенірів.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області 

Нагадаємо, що поліцейські затримали молодика, який зі зброєю напав на сільського рибалку. 36-річний потерпілий рибалив на сільському ставку, коли до нього підійшли декілька молодиків і почали вимагати припинити риболовлю. Після цього побили чоловіка і відібрали в нього спінінг та котушку.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне