Хмельницькі поліцейські стали переможцями «Динаміади-2019» з прикладної стрільби

1
Фото: hm.npu.gov

У змаганнях взяли участь 5 команд — поліцейські, УСБУ, прикордонники, рятувальники та працівники фіскальної служби. Представники ГУНП в Хмельницькій області здобули перемогу як в індивідуальній, так і в командній першості. Про це інформує прес-служба поліцейських. 

Нагадаємо, 20 березня змаганнями з гирьового спорту стартувала «Динаміада-2019». Тоді впевнено перемогла команда ГУНП в Хмельницькій області.

2

hm.npu.gov

А сьогодні на одному з полігонів міста Хмельницького відбувся другий етап «Динаміади-2019» з прикладної стрільби. У змаганнях взяли участь 5 команд — поліцейські, УСБУ, прикордонники, рятувальники та працівники фіскальної служби. Виконували вправи АК-3 та АК-4.

4

hm.npu.gov

В обох вправах перемогу здобули бійці спецпідрозділу КОРД ГУНП в Хмельницькій області. Відповідно, перше загальнокомандне місце отримали поліцейські. Друге місце посіла команда УСБУ, а третє — Національної академії Державної прикордонної служби ім. Б. Хмельницького.

5

hm.npu.gov

Нагадаємо, що Хмельницькі школярі познайомились з роботою поліцейських-кінологів. 24 квітня до кінологічного центру Головного управління Нацполіції в Хмельницькій області завітали третьокласники ЗОШ № 1. Дітей не тільки познайомили з роботою кінологів, а й почастували на справжній польовій кухні та подарували тематичні сувеніри. Спочатку Олексій Дяк, начальник кінологічного центру ГУНП, провів діткам невеличку лекцію, щоб вони зрозуміли, куди потрапили і чим займаються кінологи. А далі юних гостей познайомили з чотирилапими помічниками кінологів, продемонстрували, які функції вони виконують. Дітки побачили, як собаки затримують злочинців, шукають зниклі предмети і людей. Особливо вразив школярів показовий виступ бійців спецпідрозділу «КОРД» разом із їхньою штурмовою собакою Ніком.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне