Хмельницький район: 21 січня горів причіп із вживаним одягом

Хмельницький район: рятувальники ліквідували пожежу причепу із вживаним одягомХмельницький район: рятувальники ліквідували пожежу причепу із вживаним одягом
Фото: km.dsns.gov

21 січня о 20:29 на оперативно-координаційний центр Головного управління ДСНС України у Хмельницькій  області надійшло повідомлення про те, що на автодорозі Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам’янка під час руху загорівся бортовий причіп вантажівки.

Негайно на місце події було направлено чергові відділення рятувальників 1-ї державної пожежно-рятувальної частини та групи спеціальної пожежної техніки. На момент прибуття підрозділів вогнем було охоплено весь причіп, який водій відчепив від тягача самотужки до прибуття вогнеборців.

km.dsns.gov

Пожежу локалізували о 20:48, ліквідували – о 20:57. Ймовірна причина пожежі – коротке замикання електромережі.

Хмельницьке міськрайонне управління ГУ ДСНС України у Хмельницькій області

Нагадаємо, що 21 січня о 09:50 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення від місцевої жительки, про те, що на другому поверсі житлового будинку по вулиці Миру в місті Старокостянтинів у квартирі знаходиться 83-річна жінка, яка самостійно не в змозі відчинити двері. За інформацією рятувальників, жінка погано себе почувала та благала про допомогу.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне