Кінологи з усієї країни у Хмельницькому вдосконалюють свої вміння з пошуку наркотичних речовин

1
Фото: hm.npu.gov

З 18 лютого по 1 березня 10 кінологів зі спеціальними собаками з різних регіонів України проходять у Хмельницькому підготовку за програмою «Пошук наркотичних речовин». Про це повідомляє прес-служба ГУ НП у Хмельницькій області.

2

hm.npu.gov

10 поліцейських кінологів з Вінниці, Дніпра, Львова, Харкова, Одеси, Києва та Хмельницького разом зі своїми собаками проходять спеціальні курси за програмою «Пошук наркотичних речовин». Навчання проводяться на базі Департаменту спеціалізованої підготовки та кінологічного забезпечення ДФС, що в Хмельницькому.

3

hm.npu.gov

Під час практичних занять на базі кінологічного центру ГУНП в Хмельницькій області кінологи разом зі своїми собаками відпрацьовують пошук наркотиків в автомобілях, приміщеннях, на рухомих тренажерах тощо. Відтак, вже зовсім скоро полісмени, зі своїм оновленим багажем знань, працюватимуть на повну силу. Та будуть застосовувати нові навички у своїй роботі.

Нагадаємо, що Хмельницькі поліцейські стали переможцями з кросфіту серед працівників силових структур. У турнірі змагалося 10 команд. І приємно, що більшість призових місць посіли поліцейські — «золото» отримали бійці спецпідрозділу «КОРД», а «бронзу» — патрульні поліцейські. 24 лютого, в Хмельницькому пройшли змагання з функціонального багатоборства серед працівників силових структур. Загалом у турнірі взяло участь 10 команд, які змагалися у трьох раундах. Приємно, що працівники поліції продемонстрували чудову фізичну форму і зайняли більшість переможного п’єдесталу. Так, беззаперечними лідерами змагань стали бійці спецпідрозділу «КОРД», друге місце посіли працівники УСБУ, а «бронзу» здобули патрульні поліцейські. Керівництво і увесь особовий склад поліції Хмельницької області вітають хлопців з перемогою і бажають подальших успіхів як у спорті, так і на службі.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне