Китайський підрядник розпочав укладання асфальтобетонного покриття на автодорозі М-12

Китайський підрядник розпочав укладання асфальтобетонного покриття на автодорозі М-12
Фото: new.km.ukravtodor.gov.ua

У рамках реалізації проекту «Другий проект покращення автомобільних доріг та безпеки руху», що фінансується Міжнародним банком реконструкції та розвитку, підрядна компанія з Китаю виконує ремонтні роботи на автодорозі М-12.

Згідно проекту на ділянці, протяжністю 40 км, від с. Голосків до кордону із Вінницькою областю (км 291-332) має бути проведена реконструкція та капітальний ремонт.

new.km.ukravtodor.gov.ua

Наразі, на ділянці біля с. Требухівці км 298-301 підрядник розпочав укладання нижнього шару асфальтобетонного покриття. По завершенню влаштування нижнього та середнього шару покриття на цій ділянці буде відкрито рух для автотранспорту, а по лівому проїзду будуть виконуватись земляні роботи.

Сума контракту становить 38,5 млн дол. США (з ПДВ).

Прес-служба САД у Хмельницькій області

Нагадаємо, що у Дунаєвецькому районі внаслідок ДТП загинув 28-річний водій. Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 3 квітня, близько 23.05 години на автодорозі «Житомир — Чернівці» поблизу села Міцівці Дунаєвецького району. Попередньо встановлено, що 28-річний житель Кам’янець-Подільського району на автомобілі «Таврія» виїхав на смугу зустрічного руху та допустив лобове зіткнення з автомобілем «Шкода Октавія» під керуванням 24-річного киянина.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне