У Дунаєвецькому районі внаслідок ДТП загинув 28-річний водій

4
Фото: hm.npu.gov

На Хмельниччині поліцейські з’ясовують обставини ДТП, в якій загинув чоловік. Про аварію повідомляє сайт ГУ НП у Хмельницькій області.

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 3 квітня, близько 23.05 години на автодорозі «Житомир — Чернівці» поблизу села Міцівці Дунаєвецького району.

Попередньо встановлено, що 28-річний житель Кам’янець-Подільського району на автомобілі «Таврія» виїхав на смугу зустрічного руху та допустив лобове зіткнення з автомобілем «Шкода Октавія» під керуванням 24-річного киянина.

5

hm.npu.gov

У результаті ДТП водій «Таврії» отримав тілесні ушкодження у вигляді травми голови та переломів кінцівок і під час транспортування до лікарні помер у кареті швидкої допомоги. Його 50-річний батько отримав травми у вигляді перелому лівої ноги і був госпіталізований до Дунаєвецької центральної районної лікарні. Водій «Шкоди» не травмувався.

По даному факту слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Наразі правоохоронці з’ясовують причини і всі обставини ДТП.

Нагадаємо, що на Ярмолинеччині під час ДТП загинув 23-річний чоловік. Правоохоронці закликають громадян враховувати різке погіршення погодних умов і бути обережними на дорозі. На Хмельниччині поліцейські з’ясовують обставини ДТП, в якій загинув 23-річний чоловік. Дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні, 27 березня, о 6.40 годині на автодорозі «Житомир — Чернівці» поблизу села Соколівка Ярмолинецького району. Попередньо встановлено, що 23-річний місцевий житель на автомобілі «ВАЗ 2106» не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив лобове зіткнення з вантажівкою «Вольво» під керуванням 51-річного вінничанина.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне