Лютарка та Новий Світ: минулої доби вогнеборці двічі ліквідовували пожежі

О 13:39 в одному із приватних домогосподарств у с. Новий Світ Городоцького району загорілась господарча будівля. А у с. Лютарка Ізяславського району, ймовірно, через коротке замкнення електромережі спалахнув житловий будинок.
Фото: km.dsns.gov

О 13:39 в одному із приватних домогосподарств у с. Новий Світ Городоцького району загорілась господарча будівля. На момент прибуття вогнеборців 39 Державної пожежно-рятувальної частини  вогонь добряче пошкодив покриття та перекриття будівлі, а саме 20 кв.м.

Завдяки оперативним діям рятувальники ліквідували пожежу у тих масштабах, яких вона набула на момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу.

А у с. Лютарка Ізяславського району, ймовірно, через коротке замкнення електромережі спалахнув житловий будинок. Бійці 13 ДПРЧ, котрі прибули за викликом, оперативно ліквідували загоряння, проте вогонь встиг пошкодити 70 кв.м будинку.

В обох випадках ніхто не постраждав.

Інформує ГУ ДСНС України у Хмельницькій області

Нагадаємо, що впродовж минулої доби на Хмельниччині сталося дві ДТП, в яких постраждало 4 осіб. Близько 01:00 години в с. Кугаївці Чемеровецького району 23-річний житель с. Зарічанка, керуючи автомобілем «Фіат Скудо», не впорався з керуванням та допустив з’їзд автомобіля в кювет з подальшим перекиданням. А близько 04:45 години в с. Чотирбоки Шепетівського району 23-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «БМВ», не впорався з керуванням та допустив наїзд на пішохода, 23-річного жителя м. Хмельницького.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне