Лобове зіткнення двох автомобілів: поліцейські з’ясовують обставини ДТП

6
Фото: hm.npu.gov

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 17 березня, близько 21.30 години поблизу села Слобідка Рахнівська Дунаєвецького району на трасі «Житомир — Чернівці». Про це інформує прес-служба ГУ НП у Хмельницькій області.

Попередньо встановлено, що 38-річний житель міста Дунаївці на автомобілі «Део Ланос» не врахував дорожньої обстановки, виїхав на смугу зустрічного руху та допустив лобове зіткнення з автомобілем «Хюндай Санта Фе» під керуванням 38-річного дунаївчанина.

У результаті ДТП водій автомобіля «Део Ланос» отримав тілесні ушкодження у вигляді травми голови і був госпіталізований в травматологічне відділення Дунаєвецької центральної районної лікарні. Дві 13-річні пасажирки автомобіля «Хюндай Санта Фе» отримали ушкодження у вигляді синців і саден на обличчі. Їм надали допомогу без госпіталізації.

По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Слідчі з’ясовують усі обставини ДТП.

Нагадаємо, що в області сталося дві ДТП в яких травмувалися троє осіб. Дородньо-транспортні пригоди сталися 15 березня, в Старокостянтинові та Хмельницькому. У результаті автопригод травмувалися троє осіб. Так, близько 14.00, в м. Старокостянтинів по вулиці Грушевського поблизу магазину «Людмила» 23-річний місцевий житель, керуючи мотоциклом «Сузукі», допустив зіткнення з автомобілем «Пежо Експерт», який рухався в попутному напрямку і здійснював маневр ліворуч. У результаті ДТП водій мотоцикла отримав тілесні ушкодження у вигляді тупої травми живота, забою грудної клітини та множинних саден і був госпіталізований до хірургічного відділення місцевої лікарні. Його 25-річного пасажира, який був без шолома, з відкритою черепно-мозковою травмою без свідомості госпіталізували до реанімації. Лікарі оцінюють його стан як важкий.

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне