Матір через суд отримала дозвіл на виїзд дитини в Італію

111
Фото: kma.court.gov

Чемеровецький районний суд дозволив матері поїхати з дитиною на два роки в Італію  без згоди батька. З таким позовом жінку змусило звернутися те, що батько без жодної підстави не погоджувався, аби  9-річний син поїхав з нею за кордон. Навіть попри те, що  жінка там працює, а подружжя давно розлучилося.

Суд установив, що мати дійсно працює в Італії і хоче поїхати туди з дитиною, однак не може цього зробити без нотаріально посвідченої згоди батька. Хоча таку раніше він уже надавав, та строк її дії збіг.  

Батько до суду не з’явився і відзиву на позовну заяву не подав. Орган опіки і піклування підтримав позицію матері.  Відтак, суд ухвалив заочне рішення без участі відповідача, установивши, що виїзд за межі України відповідатиме інтересам дитини.

Прес-служба Хмельницького апеляційного суду

Нагадаємо, що батько школяра подякував поліцейським за оперативне реагування на повідомлення сина. На адресу ГУНП в Хмельницькій області надійшла подяка від мешканця м. Хмельницького. Батько 10-річного хлопчика  подякував патрульним та оператору call-центру лінії 102 за те, що швидко і професійно відреагували на дзвінок його сина. 

 
Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне