Батько школяра подякував поліцейським за оперативне реагування на повідомлення сина

8
Фото: bahmut-police.dn

На адресу ГУНП в Хмельницькій області надійшла подяка від мешканця м. Хмельницького. Батько 10-річного хлопчика  подякував патрульним та оператору call-центру лінії 102 за те, що швидко і професійно відреагували на дзвінок його сина. 

11

hm.npu.gov

За інформацією прес-служби поліцейських, школяр чекав повернення батьків з роботи і був вдома сам. Близько восьмої вечора хлопчик почув за дверима квартири незнайомий чоловічий голос, а згодом хтось почав порпатися у дверному замку та просити впустити до помешкання. Дитина злякалася, але не розгубилася і зателефонувала до поліції. 

Зміна оператора call-центру лінії 102 Лариси Дербишової уже добігала кінця, але, почувши переляканий дитячий голос, вона прийняла рішення не передавати дзвінок напарнику, а поспілкуватися з хлопчиком сама. Швидко з‘ясувавши ситуацію, жінка передала усю необхідну інформацію патрульним, які негайно виїхали на місце. Сама ж продовжувала залишатися на зв‘язку, контролюючи ситуацію, та заспокоюючи школяра. Робоче місце Лариса залишила лише тоді, коли переконалася, що поліцейські прибули на виклик і розібралися, що відбувається. Як з‘ясувалося, один з мешканців багатоповерхівки, перебуваючи напідпитку,  переплутав помешкання, налякавши школяра. 

Нехай ця ситуація зі щасливим кінцем стане яскравим прикладом того, що не варто лякати дітей поліцією. Краще навчіть дитину у будь-якій складній ситуації звертатися саме до правоохоронців, які завжди готові допомогти!

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне