Минулої доби на Хмельниччині сталося дві ДТП, у яких травмувалися двоє людей

67
Фото: npu.gov.ua

У Шепетівці зіткнулися легковик з мотоциклом, а у Хмельницькому під колеса автівки потрапив велосипедист.

Вчора, 23 жовтня, о 13.55 годині в Шепетівці по вулиці П’яскорського 60-річний місцевий житель на автомобілі «Део Ланос», виїжджаючи з прилеглої території, допустив зіткнення з мотоциклом «Лонкін» під керуванням 37-річного шепетівчанина.

У результаті ДТП останній отримав тілесні ушкодження у вигляді закритого перелому правої ноги і був госпіталізований у травматологічне відділення місцевої лікарні.

 Цього ж дня близько 19.22 години у Хмельницькому по вулиці Кармелюка 51-річний місцевий житель на автомобілі «Сітроен Берлінго» допустив зіткнення з 33-річним велосипедистом. 

У результаті ДТП останній отримав тілесні ушкодження у вигляді перелому правої ноги і був госпіталізований у травматологічне відділення міської лікарні.

В обох випадках працівники поліції відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 ( Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Слідчі наразі з’ясовують усі обставини подій.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області.

Нагадаємо, що Городоцький суд обрав запобіжний захід підозрюваному в грабежі з проникненням у житло.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне