Минулої доби на Хмельниччині вогнеборцям довелося тричі приборкувати пожежі

127
Фото: km.dsns.gov.ua/

За минулу добу на території області з різних причин виникло три пожежі.

В обласному центрі на вул. Молдавській сталося загоряння у приватному житловому будинку. Причиною якої стало коротке замикання електромережі. На ліквідацію прибули підрозділи 2 та 37 Державних пожежно-рятувальних частин. Пожежу площею 20 кв.м рятувальники оперативно приборкали та запобігли її подальшому поширенню, врятувавши будинок від знищення вогнем, який таки встиг пошкодити покриття, стіни, вікна, двері та домашні речі. До загоряння, ймовірно, призвело коротке замикання.

Вірогідно, через необережне поводження з вогнем загорілось сміття на відкритій території у м.Городок. Із 70 кв.м пожежі швидко впорались вогнеборці 39 ДПРЧ, не давши вогню шансів на поширення.

А 11 листопада близько 1-ї ночі спалахнув приватний автомобіль Mazda 323. На момент прибуття рятувальників 5 ДПРЧ вогонь встиг пошкодити моторний відсік автівки, проте завдяки оперативним діям підрозділу автомобіль вдалося врятувати від знищення вогнем. Причина загоряння наразі з’ясовується.

В усіх випадках ніхто не постраждав.

Нагадаємо, що легкоатлети з Хмельниччини забезпечили успіх українцям на чемпіонаті ABAF з кросу.

9 листопада в Беране (Чорногорія) відбувся чемпіонат Асоціації балканських легкоатлетичних федерацій (ABAF) з кросу за участю спортсменів трьох вікових груп. З Кіпру, України, Румунії, Азербайджану, Ізраїлю, Туреччини, Сербії, Греції, Косово. А також Чорногорії, Хорватії, Словенії, Вірменії, Македонії, Албанії, Молдови  та Грузії.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне