Минулої доби на Хмельниччині виникло 5 пожеж, три з яких – на відкритій території

Протягом 15-16 квітня вогнеборці області 5 разів залучались до ліквідації пожеж.
Фото: km.dsns.gov.ua

Протягом 15-16 квітня вогнеборці області 5 разів залучались до ліквідації пожеж.

Суха трава горіла тричі – в обласному центрі на вул. Західно-Окружній, у місті Славута та селі Синяківці Дунаєвецького району. В усіх трьох випадках ймовірними причинами загорянь стала необережність з вогнем невстановлених осіб.

А в смт Меджибіж Летичівського та селі Мар’янівка Хмельницького районів горіли приватні житлові будинки. У першому випадку пожежу, що виникла о 21:55, ліквідували вогнеборці 31 ДПРП. Загорілось, ймовірно, через порушення правил пожежної безпеки під час розпалювання печі.

km.dsns.gov.ua

Про другу пожежу, ймовірною причиною якої стала необережність під час куріння, повідомлення надійшло в ніч на 16 квітня – о 03:09. Бійцям 4 ДПРЧ вдалось оперативно ліквідувати вогонь на площі 18 кв.м, не допустивши його поширення.

В усіх випадках загорянь жертв вдалось уникнути.

Повідомляють у ГУ ДСНС України у Хмельницькій області

Нагадаємо, що у Кам’янець-Подільському районі горів житловий будинок. 15 квітня о 00:25 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу приватного житлового будинку в с. Мукша-Китайгородська. Негайно до місця виклику було направлено чергове відділення вогнеборців 5 Державної пожежно-рятувальної частини. На момент прибуття підрозділу палало 8 кв.м горища. Завдяки оперативним і професійним діям рятувальників пожежу вдалося локалізувати о 00:35 та ліквідувати о 00:42.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне