У Кам’янець-Подільському районі горів житловий будинок

1
Фото: km.dsns.gov.

Кам’янець-Подільський район: рятувальники ліквідували пожежу житлового будинку. Про займання повідомляє прес-служба ГУ ДСНС у Хмельницькій області. 

15 квітня о 00:25 до Служби порятунку «101»  надійшло повідомлення про пожежу приватного житлового будинку в с. Мукша-Китайгородська.

Негайно до місця виклику було направлено чергове відділення вогнеборців 5 Державної пожежно-рятувальної частини. На момент прибуття підрозділу палало 8 кв.м горища. Завдяки оперативним і професійним діям рятувальників пожежу вдалося локалізувати о 00:35 та ліквідувати о 00:42.

Ймовірно, загорілось через порушення правил монтажу приладів пічного опалення.

Під час пожежі ніхто не постраждав.

Нагадаємо, що у Шепетівському районі горів житловий будинок через коротке замкнення електромережі. Так, майже о першій годині дня 13 квітня рятувальники отримали повідомлення про пожежу в селі Попівці, що у Волочиському районі. Горіла допоміжна споруда житлового сектору. Вогонь пошкодив покриття. Причина пожежі –  коротке замкнення електромережі. Збитки встановлюються. Вже надвечір вогнеборцям надійшло повідомлення із села Судилків, що на Шепетівщині. Цього разу горів житловий будинок. Вогонь пошкодив стіни, газовий котел, домашнє майно. Ймовірна причина пожежі – коротке замкнення електромережі. Збитки встановлюються. Нещасних випадків на пожежах не було.

Напередодні, 12 квітня рятувальники ліквідували дві пожежі. О 17:32 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вул. Нігинське Шосе у м. Кам’янець-Подільський. Негайно до місця виклику було направлено чергове відділення рятувальників 5 Державної пожежно-рятувальної частини.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне