На Чемеровеччині завершують будівництво нової сонячної електростанції

На Чемеровеччині завершують будівництво нової сонячної електростанції
Фото: www.adm-km.gov.ua

Як повідомляють у Чемеровецькій районній державній адміністрації, на завершальній стадії реалізації знаходиться проект із встановлення сонячної електростанції у с.Слобідко-Смотрицька. Днями об’єкт оглянув заступник голови райдержадміністрації Петро Кравцов.

Петро Іванович ознайомився із ходом виконання робіт, поспілкувався із робочою бригадою. Як зазначають в Чемеровецькій РДА, генеральним підрядником виступає ТОВ «Смарт Енерджі Україна», які використовує обладнання з Болгарії, Туреччини і Китаю.

www.adm-km.gov.ua

Роботи на об’єкті розпочато у листопаді 2018 року, а станом на сьогодні вони виконані на 90%. Загальна площа СЕС становить 19 га. Відкриття сонячної електростанції заплановано на червень 2019 року. Наразі на об’єкті задіяно 70 осіб, які виконують роботи із встановлення панелей.

Сума інвестицій у будівництво становить біля 5 млн. доларів. Кількість постійних працівників при масштабній роботі ФЕС становитиме 10 чоловік. Також планується залучати близько 30 працівників, що працюватимуть тимчасово.

Повідомляє сайт Хмельницької облаcної державної адміністрації

Нагадаємо, що у Нетішині пройдуть заходи до 33-ї річниці Чорнобильської катастрофи. 24 квітня о 15.00 у великій залі Палацу культури пройде вечір пам’яті до річниці Чорнобильської трагедії «Поріс чорнобилем Чорнобиль…». О 16.15 відбудеться хода з лампадками від виконавчого комітету міської ради до пам’ятного знака “Жертвам Чорнобильської трагедії”.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне