На чоловіка, якого обвинувачують у побитті односельчанки, чекає суд

0
Фото: fakti.ks.ua

До Шепетівського міськрайонного суду надійшов обвинувальний акт стосовно 39-річного жителя району. Чоловіку інкримінують нанесення легких тілесних ушкоджень односельчанці  (частина 1 статті 125 Кримінального кодексу)  і незаконне проникнення до житла, де вона мешкає (частина 1 статті 162 Кримінального кодексу). Про це повідомляє прес-служба Хмельницького апеляційного суду.

За версією слідства, нетверезий чоловік вирішив з’ясувати стосунки із односельчанкою. Прийшов до її домогосподарства, почав сваритися і вдарив її кулаком в обличчя. Жінка почала тікати до будинку. Обвинувачений, не зважаючи на протести її матері – власниці помешкання, зайшов усередину і наніс потерпілій ще один удар у щелепу.

Чи підтвердиться ця версія – встановить суд.

Нагадаємо, згідно зі статтею 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Нагадаємо, що Ярмолинецький суд захистив права онуків на спадщину бабусі. Ярмолинецький районний суд  продовжив онукам, які не знали про заповіт бабці, строк для  прийняття спадщини. З позовом до селищної ради дві жінки звернулися через 16 років після смерті заповідачки. Суд визнав поважною таку причину, яка завадила їм вчасно подати нотаріусу заяву про прийняття спадщини. Першою до суду звернулась онука, яка проживає в Одеській області. Вона стверджувала, що, передивляючись сімейний фотоальбом, випадково знайшла заповіт, датований 2002-м роком. Бабуся за півтора місяці до смерті заповіла свій будинок у Ярмолинцях двом онукам. Проте ні вона, ніхто інший з родини про це їм не розповів. Жінка одразу звернулась до нотаріуса. Він відмовився оформляти спадщину, бо вона пропустили 6-місячний строк для подачі заяви. Далі у справу із своїми самостійними вимогами на будинок вступила і друга спадкоємиця. Як третю особу залучили юридичну власницю будинку.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне