На Деражнянщині горів легковий автомобіль

1
Фото: km.dsns.gov

У Деражнянському районі рятувальники ліквідували пожежу автівки. Про займання повідомляє сайт ГУ ДСНС у Хмельницькій області.

24 березня о 13:25 на пункт зв’язку Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу автомобіля Ford Escort в смт Вовковинці.

До місця події негайно виїхали рятувальники 28 ДПРП  ГУ ДСНС України у Хмельницькій області. На момент прибуття підрозділу полум’ям було охоплено весь автомобіль.

 

22

km.dsns.gov

Завдяки вмілим та злагодженим діям особового складу вдалося не допустити вибуху газобалонної установки, що знаходилась в автомобілі. О 13:30 пожежу було локалізовано. Остаточна її ліквідація відбулась о 13:32.

Ймовірною причиною пожежі стало коротке замикання електромережі автомобіля.

Потерпілих на пожежі не було.

Нагадаємо, що на Хмельниччині горів житловий будинок та літня кухня. На Хмельниччині вогнеборці ліквідували пожежу літньої кухні та житлового будинку. За інформацією прес-служби рятувальників, травмованих та загиблих під час займань не було. 24  березня о 01:34 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу літньої кухні в с. Виноградівка Ярмолинецького району.До місця виклику негайно було направлено черговий караул рятувальників 12 Державної пожежно-рятувальної частини та місцеву пожежну команду села Михайлівка. На момент прибуття вогнеборців площа пожежі становила 25 кв.м. Завдяки оперативним діям бійців ДСНС, о 01:58 пожежу вдалося локалізувати, а о 02:03 – остаточно ліквідувати. Ймовірна причина пожежі – коротке замикання електромережі. А вже о 06:29 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в с.Волиця Красилівського району.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне