У Хмельницькому нетверезий водій врізався у паркан

1
Фото: @khmelpolice

Учора, близько 22-ї години, на перехресті вулиць Майборського та Чорновола, водій 1983 року народження, керуючи автомобілем ВАЗ, не впорався з керуванням та допустив наїзд на паркан. Про ДТП повідомляє прес-служба Патрульної поліції.

Прибувши на місце події патрульні виявили у водія автомобіля явні ознаки алкогольного сп’яніння. Показник драгера показав результат 1,67 проміле алкоголю.

22

@khmelpolice

Щодня правоохоронці проводять профілактичну роботу серед водіїв та демонструють жахливі наслідки, до яких призводить керування напідпитку, але деякі водії продовжують систематично їздити в стані алкогольного сп’яніння.

Водій даного автомобіля вже неодноразово притягався до адміністративної відповідальності за керування напідпитку та інші порушення ПДР. Чоловік вже давно позбавлений судом права керування транспортними засобами. Патрульні склали на водія протоколи за статтею 130 КУпАП за повторне протягом року керування автомобілем в стані сп’яніння та статтею 124 КУпАП за вчинення ДТП без потерпілих. А також постанову за керування транспортним засобом, будучи позбавленим такого права судом.

Патрульні вкотре наголошують, в жодному разі не сідайте за кермо в стані сп’яніння — це може призвести до жахливих наслідків.

Нагадаємо, копи затримали зловмисника, який на смерть збив пенсіонера. У Красилівському відділі поліції миттєво відреагували на повідомлення свідків і група реагування патрульної поліції буквально за півкілометра від місця події затримала зловмисника. Перевірка водія на «Драгері» показала 3.0 проміле алкоголю в крові. Дорожньо-транспортна пригода сталася, 25 березня, близько 18.15 години в місті Красилові на перехресті вулиць Дачної та Вознесенської. 42-річний місцевий житель на автомобілі «Пежо Партнер» скоїв наїзд на 84-річного пенсіонера, який стояв на узбіччі.

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне