На Хмельниччині 21-річна зловмисниця разом з подругою викрали «Ford Mondeo»

На Хмельниччині 21-річна зловмисниця з подругою викрали «Ford Mondeo»
Фото: hm.npu.gov.ua

Автомобіль зник 7 березня близько 05.00 години з вулиці Озерної в обласному центрі, де потерпілий і підозрювана разом відпочивали. Невдовзі працівники кримінальної поліції виявили автомобіль в селі Гелетинці Хмельницького району, а за декілька годин розшукали і саму жінку. 21-річна зловмисниця викрала ключі від автомобіля «Ford Mondeo» і, підхопивши свою подругу, поїхала кататися. В селі Гелетинці автомобіль зламався, тож жінки заховали його в непомітному місці на узбіччі і зникли з місця події.

Виявивши крадіжку, 35-річний власник автомобіля звернувся із заявою до Зарічанського відділення поліції. Правоохоронці одразу відреагували і оперативно розшукали автомобіль, а згодом і зловмисницю.

Наразі по даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді накладення штрафу або позбавлення волі на строк від 3 до 5 років. Наразі слідчі дії тривають.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Нагадаємо, що хмельницькі оперативники затримали злодія-гастролера з сусідньої Тернопільщини. До Хмельницького відділу поліції надійшла заява від власника торговельного кіоску по вулиці Шевченка про те, що з 7 по 10 березня невстановлена особа шляхом пошкодження навісного замка проникла туди і викрала 1050 гривень та планшет.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне