На Хмельниччині автомобіль зіткнувся із металевим відбійником

444
Фото: з Facebook Романа Мартинюка

Близько 9-ї години, на автодорозі Н03 поблизу повороту на с. Вихрівка, водій ВАЗ не вибрав безпечної швидкості руху та не врахував дорожньої обстановки під час виконання маневру обгону, в результаті чого втратив контроль над автомобілем та здійснив зіткнення з металевим відбійником.

2

з Facebook Романа Мартинюка

За інформацією речника Патрульної поліції Романа Мартинюка, у ДТП ніхто не постраждав.

3

з Facebook Романа Мартинюка

Правоохоронці закликають, аби водії були уважні під час керування автомобілем, особливо в туман.

11

з Facebook Романа Мартинюка

Нагадаємо, що патрульні виявили підроблені документи на автомобіль. Патрульні зафіксували випадок імовірної підробки свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу. Про це інформує прес-служба Патрульної поліції. 5 лютого, близько 9-ї години, на вулиці Толстого, екіпаж патрульної поліції зупинив автомобіль Opel, за порушення правил дорожнього руху. Кермувальником автомобіля виявився місцевий житель 1986 року народження. Під час перевірки документів на автомобіль за інформаційними базами, інспектори помітили, що свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу містить ознаки підробки. Для встановлення усіх обставин по справі патрульні на місце події викликали слідчо-оперативну групу, яка наразі займається даною справою. Зазначимо, за минулий рік патрульні зафіксували близько двадцяти подібних випадків.

Також за паркування на місці для інвалідів, водієві “світить” 1020 гривень штрафу. Патрульна поліція міста Хмельницького вкотре наголошує водіям, щоб ті не порушували Правила дорожнього руху під час паркування своїх транспортних засобів! Особливо гостро дане питання стосується центральної частини нашого міста. На вулиці Соборна, водій 1987 року народження, здійснив зупинку автомобіля Daewoo Nexia на місці, що призначене для зупинки осіб з інвалідністю. На 31-річного кермувальника, патрульні оформили постанову за частиною 5 статті 122 КУпАП. Та наклали стягнення у вигляді штрафу у сумі 1020 гривень.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне